Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

DeVante Parker richting Patriots gestuurd

De Miami Dolphins zijn de ’talk of the town’. Met enkele fraaie aanvallende toevoegingen (waaronder wide receivers Tyreek Hill en Cedric Wilson, running back Raheem Mostert en offensive tackle Terron Armstead) lijkt hoofdcoach Mike McDaniel weer mooie konijnen uit zijn hoge hoed te kunnen toveren. De bedrijvigheid op de free agency markt, in combinatie met het fantastische rookie year van receiver Jayden Waddle, betekent echter wel dat DeVante Parker overbodig is geworden.

Parker is vandaag verscheept naar New England Patriots. De Patriots geven hier een third round pick in de huidige NFL Draft voor op, alsmede een fifth round pick in de NFL Draft van 2023.

DeVante Parker speelt als sinds 2015 bij de Miami Dolphins. Parker speelde in totaal in 93 wedstrijden voor de ploeg uit Florida. In deze tijdspanne ving hij 338 ballen voor 4.727 yards en 24 touchdowns. Zijn beste jaar was in 2019. Parker maakte toen 72 catches voor 1.202 yards en 9 touchdowns.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *