Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rob Gronkowski nog ‘undecided’; zag terugkeer Brady van mijlenver aankomen

Rob Gronkowski heeft tijd nodig, voordat hij een beslissing neemt over zijn toekomst. De tight end liet vorige week doorschemeren dat hij ‘undecided’ is over zijn toekomst als een NFL-speler.

Gronkowski onderhoudt zijn lichaam alsof hij doorgaat. Hij zit drie keer per week in de sportschool om zijn lichaam te onderhouden. De terugkeer van Tom Brady naar het American football-veld heeft zijn beslissing in ieder geval niet bespoedigd. Brady nam op 1 februari afscheid van de NFL met een pensioenaankondiging, maar keerde na een maand alweer terug.

Rob Gronkowski liet gisteren op tv weten dat hij de comeback van zijn quarterback aan zag komen. “Alleen niet zo snel. Ik dacht meer dat hij een jaar vrij zou nemen en dan weer terug zou komen. Als je het aan mij vraagt, dan kan Brady nog tot zijn vijftigste spelen. Ik zie dag in en dag uit zijn werkethiek en die is ongekend.” 

Gronkowski ging zelf ook al een keer eerder met pensioen na Super Bowl LIII, maar liet zich verleiden tot American football toen Brady bij de Tampa Bay Buccaneers tekende. ‘Gronk’ miste vorig seizoen vijf wedstrijden door blessures, maar was toch nog goed voor zes touchdowns. In zijn tijd als Buccaneer ving hij precies 100 ballen.

De tight end speelde bijna zijn hele loopbaan met Tom Brady. Hij werd in de tweede ronde van de 2010 NFL Draft als 42e gekozen door de New England Patriots. In totaal ving de voormalig college-speler van Arizona 107 touchdowns, waarvan 92 tijdens het reguliere seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *