Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bondscoach Marcel Meijerink stapt op

Bondscoach Marcel Meijerink stapt op bij de Dutch Lions. Hij ziet geen rol meer voor zichzelf weggelegd bij het nationale team.

Meijerink reageerde op vragen van Gridiron. “Het zijn persoonlijke redenen,” aldus de bondscoach. “Ik heb met niemand ruzie en er zijn ook geen personen, zoals ooit met het Dutch Junior Lions verhaal, die mij weg willen hebben. Het is mijn besluit en ik wil de weg vrij maken voor een coach die vol vuur en vlam erin gaat.”

De bond reageert bij monde van bestuurslid Technische Zaken Theo Dankers: “Tot onze spijt moet de AFBN op zoek naar een nieuwe hoofdcoach van de Dutch Lions. Marcel heeft aangegeven dat hij stopt, omdat hij door de afgelopen rommelige coronaperiode niet meer de motivatie kan opbrengen die zijn functie vereist. Wij willen Marcel bedanken voor zijn leiderschap en betrokkenheid en wensen hem veel succes met alles dat hij nog voor ogen heeft. Wij hopen hem zeker nog eens langs de zijlijn tegen te komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *