Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Green Bay Packers kiezen een receiver

Over twee weken vindt in Las Vegas de NFL Draft plaats. De kans dat de Green Bay Packers in de eerste ronde van de selectieprocedure een receiver kiezen, lijkt nog steeds aanwezig na de komst van receiver Sammy Watkins.

Sammy Watkins tekent vandaag een eenjarige contract met de bespeler van Lambeau Field. Het team van quarterback Aaron Rodgers zag vorige maand receiver Davante Adams vertrekken naar de Las Vegas Raiders voor een miljoenendeal. Watkins komt over van de Baltimore Ravens, waar hij vorig seizoen een miserabel seizoen kende. Bij de Ravens –en de veelal geblesseerde quarterback Lamar Jackson– ving hij vorig jaar slechts 27 ballen voor 394 yards en een touchdown.

De Packers hebben pick 22 en pick 28 in de aankomende NFL Draft. De experts wijzen stuk voor stuk een receiver toe aan de Packers met een van hun picks. De ploeg uit Wisconsin heeft echter sinds 2002 geen receiver meer in de eerste ronde van de draft gekozen. De afgelopen seizoenen haalden ze hun ballenvangers in de tweede ronde van de draft, zoals Greg Jennings, Jordy Nelson en Randall Cobb.

Watson was de vierde keuze in de NFL Draft van 2014. Hij werd gekozen door de Buffalo Bills. Na twee uitstekende seizoenen zakte Watkins echter af naar middelmatigheid en herhaalde hij nooit meer de successen uit zijn eerste twee jaargangen, waar hij zich onder andere wist te onderscheiden met een 1000-yards seizoen. Watkins sleet zijn loopbaan na de Bills bij de Los Angeles Rams, Kansas City Chiefs en Baltimore Ravens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *