Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dallas cornerback betrokken bij dodelijke schietpartij

Dallas Cowboys cornerback Kelvin Joseph, die ook door het leven gaat met rappseudoniem YKDV Bossman Fat, is betrokken geraakt bij een dodelijke schietpartij.

De cornerback heeft inmiddels bij de footballorganisatie opgebiecht dat hij op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats was. Joseph zat naar verluidt op 17 maart jongstleden in een SUV, waar vanuit het dodelijke schot werd gelost.

De politie uit Dallas kwam erachter dat Joseph in ieder geval in de buurt was, toen het latere slachtoffer Cameron Ray betrokken raakte in een vechtpartij in een bar met zijn latere moordenaar. Op televisiebeelden die de politie via een lokaal televisiestation uitzendt, was de kenmerkende YKDV-ketting van Joseph prominent in beeld. Hierdoor kwam het balletje aan het rollen.

Advocaten van de cornerback hebben aangegeven dat Joseph die avond opgewapend was en niets te maken heeft met het incident. Zoals de advocaat het zo mooi verwoord: “Hij was niet uit op geweld. Hij vond zichzelf terug in een situatie die escaleerde. Dit gebeurde zonder zijn kennis of toestemming. Kelvin wil zijn condoleances kenbaar maken aan de familie.”

Joseph werd vorig seizoen in de tweede ronde van de NFL Draft door Dallas Cowboys gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *