Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

ESPN verwerft uitzendrechten USFL

Aankomend weekend vindt de tweede ronde van de USFL competitie plaats. ESPN laat aan Gridiron weten dat de wedstrijden vanaf komend weekend zoveel mogelijk live worden uitgezonden. Waar het niet mogelijk is, volgt de wedstrijd in een delay.

Vorige week ging hoofdcoach Bart Andrus van Philadelphia Stars onderuit tegen New Orleans Breakers. Zaterdag staat de de ploeg van de oud-Admirals coach tegenover de eveneens 0-1 Pittsburgh Maulers.

Het is de tweede wedstrijd op zaterdag. Het USFL weekend trapt eerder die dag af met de wedstrijd tussen New Jersey Generals – Michigan Panthers. Zondag spelen er alleen maar teams tegen elkaar die nog niet hebben verloren. Birmingham Stallions – Houston Gamblers en New Orleans Breakers – Tampa Bay Bandits.

Alle wedstrijden worden gespeeld in Birmingham, Alabama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *