Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Kyler Murray uit liefde voor Arizona Cardinals

In een week waarin een sterspeler uit de NFC West zijn weg naar buiten probeert te forceren via Instagram, daar doet een andere sterspeler zijn best om zijn band met de club na een Instagram-tantrum juist te lijmen. Quarterback Kyler Murray heeft na een tumultueus offseason dan eindelijk in de openbaarheid gebracht dat hij het liefst bij de Arizona Cardinals wil blijven.

Gisterochtend werd het nieuws rond Murray al min of meer opgediend door general manager Steven Keim die aangaf dat er nul procent kans was op een trade met quarterback Kyler Murray. Zoals gebruikelijk gebruikte Murray zijn social media kanalen om het bericht te promoten. Hij reageerde erop met een 100% emoji.

Teameigenaar Michael Bidwill stond daarna achter zijn GM door te stellen dat dit inderdaad niet gaat gebeuren. “Er is veel te veel afleiding van buitenaf waar mensen naar luisteren. Wij begrijpen dat dit aan de orde van de dag is met social media, maar er is niets van waar.” 

Kyler Murray zegt in interviews inmiddels de juiste dingen. Nadat voormalig teamgenoten Patrick Peterson en Chase Edmonds zich laagdunkend uit hadden gelaten over de toekomstige winkansen van de Cardinals, liet hij optekenen: “Ik wil Super Bowls winnen met de Cardinals. Arizona is home.” 

Als de fifth-year Option voor Murray wordt gelicht, dan betekent dit dat de quarterback in ieder geval tot en met 2023 vast ligt in de woestijnstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *