Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN bestuur loopt weer vol; bestuurslid Technische Zaken herkozen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de AFBN zijn twee bestuursleden toegetreden tot het bestuur. Rob van Kessel en Javier Sanchez doorstonden een stemming van de aanwezige verenigingen, nadat zij zichzelf hadden geintroduceerd.

Hiernaast is bestuurslid Technische Zaken Theo Dankers op de ALV herkozen. Dankers bekleedt deze positie sinds februari 2019, nadat hij de functie eerste ad-interim had ingekleed. De herverkiezing van Dankers was een makkie, aangezien er zich geen tegenkandidaten hadden opgeworpen.

Penningmeester Kyrina van Duijvenvoorde maakte tijdens de ALV bekend dat zij per 1 oktober stopt met haar werkzaamheden bij de bond.

Daarnaast is de AFBN nog altijd op zoek naar een stevig bestuurslid PR & Communicatie. Deze functie is al circa twee jaar vacant. Vanuit deze functie wordt de Nederlandse media geinformeerd over de prachtige footballsport en wordt er een content-team aangestuurd dat de social media kanalen en de bondswebsite bijhoudt. Anno 2022 een vrij belangrijke functie, alhoewel dat uit de driejarenbegroting niet blijkt. Er wordt in deze begroting maar marginaal rekening gehouden met communicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *