Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jacksonville Jaguars beweert er nog niet uit te zijn

De NFL Draft begint volgende week donderdagnacht. Zoals elk seizoen beginnen de teams twee weken voor de Draft te lekken en te draaien. Smokescreens & mirrors zijn onderdeel geworden van het proces nu de media steeds meer uit de kast haalt om de sterren van de toekomst te voorspellen.

Dit seizoen is er dus ook weer oog voor de top pick. Net zoals vorig seizoen kiezen de Jacksonville Jaguars als eerste. En alhoewel zowat iedereen er vanuit gaat dat de Jaguars voor edge rusher Aidan Hutchinson gaat, heeft general manager Trent Baalke wel vaker verrast. 

Baalke liet gisteren weten dat het team nog niet gebeld is door teams die interesse hebben in de first overall pick. Hij heeft daarom de boel een beetje op scherp gezet, door te stellen dat de interesse van de Jacksonville Jaguars nog altijd uit gaat naar vier mogelijke kandidaten. Uiteraard liet Baalke geen namen vallen, waardoor er nu wellicht toch wat teams zenuwachtig worden.

De consensus over wie de first-overall pick gaat worden is er in ieder geval niet. Wel weten we dat het in ieder geval geen quarterback gaat zijn.

De NFL Draft wordt donderdagnacht live uitgezonden op de Nederlandse sportzender ESPN. Na de NFL Draft hoeven we ook niet lang stil te zitten. De league heeft aangegeven op 12 mei aanstaande het seizoenschema bekend te maken. De aankondigingen voor de internationale wedstrijden zijn al voor 4 mei ingepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *