Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bart Andrus grijpt naast macht in USFL North

De Philadelphia Stars van hoofdcoach Bart Andrus hebben misgegrepen in een poging de macht te grijpen in de North-division van de USFL. De Stars verloren afgelopen zondagavond met 16-24 van de New Jersey Generals.

Bij de start van het vierde kwart stond Philadelphia nog met 16-10 voor. Twee rushing touchdowns in de laatste elf minuten van de wedstrijd bezorgde de ploeg uit de City of Brotherly Love een nederlaag.

Toch is er over Bart Andrus en zijn team geen man overboord. Zijn goede vriend Jeff Fisher noteerde in de divisie dan weliswaar zijn eerste USFL-winst door een 24-0 overwinning op de Pittsburgh Maulers, maar op basis van doelsaldo behouden Andrus & Co de tweede positie in de divisie. Volgende week volgt er een cruciaal duel, want dan gaan de Philadelphia Stars en Michigan Panthers head-to-head. De winnaar van dit duel lijkt zichzelf voorlopig in een goede positie te manoeuvreren.

De sterkere teams lijken in de eerste jaargang van de USFL-relaunch in de South-divisie te zitten. De Birmingham Stallions zijn 3-0 na een oppermachtig vertoon tegen de New Orleans Breakers, die hun ongeslagen status verloren. De Bandits verbeterden het record ook naar 2-1, omdat ze nipt wisten te winnen van Houston Gamblers.

De Bandits krijgen volgende week de mogelijkheid om de Stallions van hun ongeslagen troon te stoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *