Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tennessee Titans pikken Thomas Odukoya op

De Tennessee Titans hebben op de website melding gemaakt van de toevoeging van de Nederlandse tight end Thomas Odukoya. Odukoya wordt als free agent aan het roster toegevoegd als onderdeel van het 2022 International Player Pathway-programma. Titans General Manager Jon Robinson liet de voormalig tight end van Flevo Phantoms het nieuws weten via een Zoom-call.

Hiermee komt er een einde aan een spannende tijd voor Odukoya, van wie werd gezegd dat hij zaterdag tijdens de laatste dag van de NFL Draft weleens gedraft zou kunnen worden door een NFL-team. Ronde 4 tot en met 7 ging echter voorbij, zonder dat de naam van de tight end werd genoemd. De afgelopen twee dagen maakten veel NFL-teams bekend free agents aangetrokken te hebben, zo ook de Titans.

In totaal maken vier internationale spelers onderdeel uit van het International Player Pathway-programma, dat als doelstelling heeft om meer internationale spelers door te laten stromen naar de NFL. Odukoya maakte na zijn speeljaren in Nederland de overstap naar Amerika, waar hij uiteindelijk uit kwam voor Eastern Michigan University. In totaal speelde hij in 40 wedstrijden voor zijn collegeteam. Hij ving in die wedstrijden 21 ballen voor 194 yards en vier touchdowns.

Odukoya wordt volgend weekend al verwacht in Nashville voor het rookie minicamp van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *