Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Forfeit Groningen kost team halve finale BNL

De forfeit van Groningen Giants vorige week tegen Kasteel Nitro’s komt het team duur te staan. Door de forfeit mogen de Noorderlingen officieel niet meedoen aan de play-offs. Groningen stond stevig op de vierde plek in de rangschikking en ziet een halve finale tegen Amsterdam Crusaders dus door de neus geboord.

De eerste plaats van Amsterdam leidt nu tot een halve finale tegen Arnhem Falcons. Het team schuift door op de rangschikking en neemt de plaats in van de Groningen Giants. Omdat de Falcons en de Amsterdam Crusaders op 5 juni al tegen elkaar spelen, heeft de league besloten daar ook maar meteen de halve finale van te maken.

De winnaar van het duel Amsterdam Crusaders – Arnhem Falcons speelt op 11 juni de finale in het Mijnstadion in Beringen tegen de winnaar van Limburg Shotguns – Kasteel Nitro’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *