Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Philadelphia Stars blijft ondanks nederlaag in de race

Ondanks een nederlaag tegen de ongenaakbare Birmingham Stallions (5-0), blijft hoofdcoach Bart Andrus met Philadelphia Stars in de race voor een plek in de play-offs. Maar dat komt niet omdat zijn team hoogstaand football speelt (het team heeft een 2-3 record), maar omdat ook de rest van de divisie het tempo van divisieleider New Jersey Generals (4-1) niet kan bijbenen.

Andrus en de zijnen liepen tegen Birmingham averij op. De ploeg zag Birmingham in het laatste kwart weglopen met een drive die meer dan tien minuten in beslag nam en uiteindelijk de 30-17 op het scorebord zette. 

Gelukkig voor Philadelphia Stars bleven ook de divisiegenoten op achterstand. Jeff Fisher ging met Michigan Panthers dit seizoen voor de vierde keer in vijf wedstrijden onderuit. Ditmaal tegen de Tampa Bay Bandits (27-20). De Bandits zijn volgende week de eerstvolgende tegenstander van Philadelphia.

De Pittsburgh Maulers pikten hun eerste zege van het seizoen door voorbij de Houston Gamblers te sluipen (21-20). Zowel de Maulers als de Gamblers hebben nu, net als de Michigan Panthers, een 1-4 record.

De kruisfinales worden 25 juni gespeeld in het Tom Benson Hall of Fame Stadion in Canton. Hier vindt een week later ook het USFL Championship plaats. Met de huidige stand van zaken zou Philadelphia het in de kruisfinale opnieuw opnemen tegen Birmingham Stallions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *