Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NextGen: Callandlyceum wint Amsterdamse Scholenkampioenschap Flag Football

Het Callandlyceum uit Amsterdam Nieuw-West heeft het Amsterdamse Scholenkampioenschap Flag Football gewonnen. Het Scholenkampioenschap is een van de finales die gespeeld werden tijdens het driedaagse sportevenement NextGen in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Ook vandaag en morgen is het nog een drukte van jewelste op het mega sportevenement in en om het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar alle nieuwe en onbekendere sporten in Nederland gepromoot worden. IMPACT Flag Football organiseert vandaag de NextGen Bowl. Van 9:30 tot en met 17 uur spelen tien teams in toernooivorm de non-contact variant van American football.

Next-Gen is een evenement van Gemeente Amsterdam en sportmarketingbureau SportsGen. IMPACT Flag Football begeleidt de american football tak. Het is de zesde keer dat de NextGen Games worden georganiseerd. Deze editie is groter dan ooit met onder andere basketball, urban hockey, karate, meidenvoetbal, baseball, freerunning, tricking, BMX, Bootcamp en Esports.

Foto: Digishotspro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *