Bart Andrus lijkt USFL play-offs niet meer mis te kunnen lopen

Bart Andrus en de Philadelphia Stars lijken een play-offs plek in de USFL niet meer mis te kunnen lopen. De ploeg uit de City of Brotherly Love won  van Houston Gamblers en verbeterde het record naar 4-3. Met nog drie minuten te gaan in het derde kwart stond Philadelphia Stars nog met 13-24 achter.

De ploeg staat nu -met nog drie wedstrijden te gaan- op drie wedstrijden voorsprong op divisiegenoten Michigan Panthers (1-6) en Pittsburgh Maulers (1-6). De reden dat Stars nog geen ticket voor de play-offs heeft? Beide tegenstanders staan nog een keer op het programma, te beginnen met Michigan Panthers op zondag 5 juni.

De Panthers maakten het afgelopen weekend onaangenaam spannend tegen de New Orleans Breakers (31-27), terwijl de Maulers niet konden overtuigen tegen het ongenaakbare Birmingham Stallions.

Stallions heeft een 7-0 record en is bij de huidige stand de play-offs tegenstander van Bart Andrus en de zijnen op zaterdag 25 juni.