Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bart Andrus bereikt USFL Play-Offs

Bart Andrus heeft tijdens het Pinksterweekend de Play-Offs bereikt van de USFL. Zijn Philadelphia Stars hadden voorafgaand aan het weekend een voorsprong van drie wedstrijden op directe concurrenten Pittsburgh Maulers en Michigan Panthers met nog drie wedstrijden in het reguliere seizoen te gaan.

De Philadelphia Stars slaagden dit weekend glansrijk. In een onderling duel met Michigan Panthers (van hoofdcoach Jeff Fisher, die tevens een jeugdvriend van Andrus is) won de ploeg uit de City of Brotherly Love namelijk met grote cijfers. Het team nam vanaf het eerste fluitsignaal de voorsprong en gaf de overwinning dan ook niet meer uit handen: 46-24.

Omdat ook Pittsburgh Maulers dit weekend verloor, kan Philadelphia nu niet meer ingehaald worden. Pittsburgh verloor van divisieleider New Jersey Generals met 29-18, waardoor er een wonder moet gebeuren voor de Stars om nog divisiekampioen te worden. De Generals hebben met een 7-1 record het lot in eigen handen. Alhoewel het er in Week 10 ook nog zomaar om kan gaan wanneer de Generals en de Stars tegen elkaar aantreden in de slotronde van het reguliere seizoen.

Zonder een wonder moet Bart Andrus in de Play-Offs tegen de Birmingham Stallions. Deze ploeg heeft dit seizoen nog geen enkel duel verloren, alhoewel ze dit weekend met de hakken over de sloot zegevierde tegen New Orleans Breakers met een last-second fieldgoal (10-9).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *