Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Philadelphia Stars krijgen herkansing in halve finale tegen New Jersey Generals

De Philadelphia Stars hebben in de slotronde van de USFL niet weten te winnen van divisieleider New Jersey Generals. Ondanks een late comeback van de ploeg van hoofdcoach Bart Andrus, werd met 23-26 verloren. Beide teams lieten in Birmingham niet het achterste van de tong zien, aangezien ze volgende week in de halve finale van de play-offs opnieuw tegen elkaar uitkomen.

De Philadelphia Stars eindigen het seizoen met een keurig 6-4 record, terwijl de New Jersey Generals met een 9-1 record eindigen. De Generals verloren alleen de openingswedstrijd en hebben sindsdien negen wedstrijden op rij weten te winnen.

Volgende week verplaatst het USFL circus naar het Tom Benson Hall of Fame Stadion in Canton, Ohio. Op 25 juni 21:00 uur Nederlandse tijd spelen Philadelphia en New Jersey tegen elkaar.

De andere halve finale gaat tussen New Orleans Breakers en Birmingham Stallions. De Stallions waren het hele seizoen ongeslagen, toen ze de negende competitieweek opeens averij opliepen tegen de laag geklaseerde Houston Gamblers. Sindsdien lijkt het zelfvertrouwen van Birmingham weggeslagen, want ook gisteren werd weinig overtuigend gewonnen. Tegen de Tampa Bay Bandits (een team met een losing record) werd ternauwernood met 21-18 gewonnen.

De winnaars van beide halve finales ontmoeten elkaar op 3 juli in Canton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *