Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady terug na ‘veel shit’

Quarterback Tom Brady van de Tampa Bay Buccaneers heeft zich weer bij de club gemeld voor trainingskamp. De 45-jarige veteraan was in de belangrijkste fase van het seizoen elf dagen niet beschikbaar. De afwezigheid zou vooraf zijn afgestemd met hoge heren binnen de club, maar leidde de afgelopen dagen tot veel speculatie.

Een van de verhaallijnen die de ronde doet is dat Brady de tijd vrij heeft gekregen om mee te doen aan het populaire televisieprogramma ‘The Masked Singer’. Andere proefballonnetjes suggereren dat Brady het helemaal niet naar zijn zin heeft bij Tampa en liever ergens anders speelt, maar ook dat hij in een midlifecrisis zit.

Die laatste theorie wordt nu door Tom Brady min of meer ondersteund. Hij bedankte Tampa nogmaals voor zijn fijne tijd bij het team en de stad en de ondersteuning die hij van iedereen heeft gekregen. Tegelijkertijd ging hij in op zijn persoonlijke leven.

“Iedereen heeft situaties waar ze mee om moeten leren gaan of unieke uitdagingen,” meldde de quarterback. “Ik ben nu 45 jaar, joh, en er is veel shit aan de hand. Je moet proberen het leven uit te vogelen en dat is een continue proces.”

Brady is een van de beste quarterbacks uit de geschiedenis uit de NFL en heeft zeven kampioenschapsringen om de vinger. Hij heeft slechts een aanvallende serie gespeeld dit offseason. “Ik heb veel football gespeeld in mijn leven; trainingen, wedstrijden, seizoenen. Ik ben klaar om te gaan.”

Tampa Bay Buccaneers begint het NFL-seizoen met een Sunday Night Football wedstrijd tegen de Dallas Cowboys in de nacht van zondag 11 september op maandag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *