Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Commanders’ rookie neergeschoten

Een rookie running back van de Washington Commanders heeft bijna de roster cuts van de National Football League niet overleefd. Running back Brian Robinson is naar verluidt gisteravond beschoten tijdens een poging tot een overval. De rookie werd gisteren onder schot genomen toen overvallers probeerden hem te overvallen. Volgens ingewijden zou het om diefstal van de auto gaan.

Robinson werd met niet-levensbedreigende schotwonden naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens het politieverslag werd hij in de benen geraakt. Twee verdachten zijn opgepakt en niet ver van het incident werd een vuurwapen veilig gesteld.

In het ziekenhuis kreeg hij een bezoek van de hoge heren van het team, alsmede van de teamdokter en de psycholoog. Hoofdcoach Ron Rivera liet in een tweet weten dat de running back goed geluimd is. “Hij wil dat ik iedereen bedank voor de support en de gebeden. Hij waardeert de overweldigende reactie van zijn teamgenoten en is snel terug om de doen waar hij goed in is.”

Robinson werd in de derde ronde van de NFL Draft gekozen door de Commanders. De rookie heeft zich tijdens kamp van zijn beste kant laten zien. Morgen moeten teams hun rosters terugbrengen naar 53 mensen. Ondanks het schietincident zal Robinson de rostercuts wel overleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *