Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Teleurstellende receiver alsnog naar Minnesota Vikings

Een van de grootste teleurstellingen uit de receiver class of 2020 verruilt van team. Jalen Reagor, die in 2020 in de eerste ronde werd verkozen voordat de Minnesota Vikings er vandoor gingen met Justin Jefferson, verruilt Philadelphia voor Minneapolis. Reagor levert Philadelphia een zevende ronde pick op in 2023 en een voorwaardelijke vierde ronde pick in 2024. Reagor kwam in Philadelphia in twee seizoenen niet verder dan 64 catches voor 699 yards en drie touchdowns.

Alhoewel over het Draft beleid van de Eagles van alles kan worden gezegd, kan er ook over de drafts van de Minnesota Vikings een boekje open worden gedaan. Zes van de elf draft picks van het team uit 2021 overleefden gisteren de roster cuts niet. Hiermee onderstrepen general manager Kwesi Adofo-Mensah en hoofdtrainer Kevin O’Connell dat ze het liefst meteen willen breken met het beleid dat ooit door general manager Rick Spielman werd opgezet.

Josh Gordon is een andere receiver met een teleurstellende C.V. de afgelopen seizoenen. Gordon speelde afgelopen seizoen voor de Kansas City Chiefs, nadat hij van zijn zoveelste schorsing af kwam. In Kansas benoemde hoofdcoach Andy Reid zijn rol als belangrijk, maar uiteindelijk was de productie niet genoeg om hem de roster cuts te laten overleven. Door zijn leeftijd is Gordon een free agent.

In ander nieuws na de cutdown van NFL-rosters: Sony Michel wisselt van L.A. teams. Hij won onlangs een Super Bowl met de L.A. Rams, maar probeerde het in het offseason bij de Miami Dolphins. Daar overleefde hij gisteravond de roster cuts niet. Het andere team uit Los Angeles, Chargers, heeft de running back nu naar verluidt een contract aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *