Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Russell Wilson tekent megacontract dat hem jaren bindt

Hij moet de Denver Broncos terug aan de top van de NFL brengen. En daar gaat Russell Wilson goed voor betaald krijgen, ook. De quarterback tekende deze week een contract ter waarde van maar liefst 245 miljoen dollar, waarmee hij tot 2028 vastligt voor de Broncos.

165 miljoen kan Wilson gegarandeerd in z’n zak steken. In dat opzicht is dit het derde meest waardevolle contract in de NFL ooit, alleen Deshaun Watson (Cleveland Browns) en Kyler Murray (Arizona Cardinals) wisten zich van meer centen verzekerd toen ze hun handtekening zetten.

Dit offseason verliet de quarterback de Seattle Seahawks na vele succesvolle jaren en één Super Bowl-zege – tegen de Denver Broncos nota bene, aan het eind van seizoen 2013 van de NFL. Hij kan nu de eerste quarterback ooit worden die de Super Bowl wint met een team dat hij eerder al eens heeft verslagen in zo’n eindstrijd.

Foto: Pro Shots / Zuma Press

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *