Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron wordt periodieke bewaaruitgave; word abonnee!

De kogel is sinds vorige week door de kerk: naast de dagelijkse updates op Gridiron.nl komt er ook vier keer per jaar een fysieke bewaaruitgave van Gridiron. Per kwartaal stelt de redactie de mooiste verhalen samen uit de NFL, NCAA, European League of American football, AFBN en vele andere leagues. Het resultaat is een tijdloos magazine dat je nog in lengte der jaren kunt gebruiken als naslagwerk.

Een abonnement op dit magazine kost 22,95. Als je voor een jaarabonnement gaat, dan krijg je bovendien aan het einde van de rit een uniek jaarboek over American football cadeau. Hierin vind je de mooiste foto’s en verhaallijnen nog een keer terug. Een abonnement op Gridiron koop je hier.

Ben je nog niet overtuigd dan kun je ook kiezen voor een proefabonnement.

In de eerste uitgave kijken we naar de Los Angeles Rams, de Super Bowl winnaar die afgelopen februari in eigen huis gekroond werd tot kampioen. Ook kijken we naar de GOATs van American football met uiteraard Tom Brady als uithangbord. Een jaar na zijn dood is het bovendien een mooi moment om terug te kijken op het leven van John Madden, uiteraard met een kritische recensie van zijn nieuwste Madden-spel op de koop toe. Daarnaast zijn er nog vele andere mooie cijfers en feiten, zoals de Rookie Report. Uiteraard vergeten we ook de Nederlandse competities AFBN en BNL in het magazine niet mee te nemen.

Alle uitgaven (de losse nummers en het jaarboek) zijn ook los te bestellen. De nummers worden ter zijner tijd gepresenteerd op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *