Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Russell Wilson verraadt zichzelf in Seattle

Het boegeroep was niet van de lucht, toen quarterback Russell Wilson vorige week maandag met zijn nieuwe team Denver Broncos het Lumen Field van Seattle Seahawks betrad. Maar naar nu blijkt moet de Twaalfde Man de quarterback juist dankbaar zijn; hij heeft zijn oude team de overwinning op een presenteerblaadje gegeven.

Denver Broncos kwam aan het einde van de wedstrijd enkele yards tekort. De ploeg verloor 17-16 toen een 64-yards fieldgoal van kicker McManus kort viel. In de media ging het dagenlang over de beslissing van nieuwe hoofdcoach Nathaniel Hackett om er niet voor te gaan, maar dat had er in retroperspectief weinig toe gedaan. Een van de receivers van de Seattle Seahawks gaf namelijk aan dat Wilson makkelijk te doorgronden was bij de eerste Monday Night Football wedstrijd. Hij gebruikte namelijk dezelfde handgebaren als toen hij nog bij Seattle zat.

Receiver Kevin Lockett was tijdens de wedstrijd gewired for sound en had het door. Toen de receiver een play van de quarterback voorspelde, ging hij langs de zijlijn om de defense het goede nieuws te vertellen. In de napraat met receivers van de Broncos deed hij de suggestie dat het misschien beter was om voor toekomstige wedstrijden de gebaren iets aan te passen.

Die suggestie hadden de Broncos graag voorafgaand aan de wedstrijd gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *