Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady neemt dit seizoen een pappadag

Tom Brady blijft de gemoederen bezig houden. De quarterback lijkt een knieval te maken voor zijn vrouw Gisele Bundchen in een poging zijn huwelijk met het supermodel te redden. De 45-jarige quarterback probeert een balans te vinden tussen prive en werk in een poging zijn vrouw te behagen. Als onderdeel van de lijmpoging heeft Brady besloten dat het voortaan elke woensdag ‘pappadag’ is.

De Buccaneers noemen het liever veteranendag.

Afgelopen woensdag was de eerste keer dat de Greatest of All Time niet op One Bucs Place aanwezig was. Bij de Buccaneers doen ze alsof het de normaalste zaak van de wereld is. “Het is voor veel spelers belangrijk,” zo probeerde hoofdcoach Todd Bowles. “Wanneer je zo lang rondloopt in deze league en op een bepaalde manier traint, dan is het niet nodig elke dag aanwezig te zijn. Het is een lang seizoen.”

Op de dagen dat Brady thuis in Tampa aan zijn huwelijk werkt, is het backup quarterback Blaine Gabbert die alle reps pakt. Voor Tampa Bay is dat aan de ene kant ook een prima zet: mocht Brady dit seizoen door de mand vallen of simpelweg geblesseerd raken, dan heeft de backup in ieder geval voldoende trainingstijd in de benen.

Vorige week werd al bekend dat Gisele Bundchen en Tom Brady momenteel gescheiden van elkaar leven. Vrouwlief is het er niet mee eens dat haar man een extra seizoen aan zijn loopbaan heeft geplakt, nadat hij tijdens het offseason nog verklaarde er de brui aan te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *