Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Zoon Kurt Warner verdient eerste basisplaats als quarterback Temple

Sommige atleten kunnen hun genen dankbaar zijn. Het DNA dat zij hebben meegekregen van hun NFL-vader of oom, brengt torenhoge verwachtingen met zich mee. Maar natuurlijk ook unieke kansen. Kijk naar Arch Manning, het neefje van Peyton en Eli Manning, die momenteel vanaf alle kanten wordt begeerd.

De laatste bloedlijn quarterback die aan het echte werk mag ruiken is E.J. Warner, zoon van Hall of Famer Kurt Warner. Warner is een freshman en mocht afgelopen zaterdag zijn allereerste college-start maken voor Temple University. Het universiteitsteam speelde tegen Rutgers.

Warner verdiende die kans op eigen kracht. Vorige week maakte hij indruk toen hij van de bank af kwam om startende quarterback D’Wan Mathis te vervangen tegen Lafayette. Temple University won met 30-14 en Warner gooide twee touchdown passes.

Een basisplaats is andere koek, merkte Warner, alhoewel hij geen gek figuur sloeg. De zoon van Kurt Warner verloor de wedstrijd met 16-14, maar met 215 yards en 19-voor-32 passing lijkt er muziek in te zitten. Warner gooide een touchdown pass van 47-yards, maar ook een onderschepping.

Als E.J. zijn kansen net zo goed benut als zijn vader, dan moet het met de spelverdeler wel goed komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *