Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jerry Jones wordt vergeetachtig

Dallas Cowboys eigenaar Jerry Jones tikt inmiddels 79 jaar aan. Het is logische dat de excentrieke miljonair af en toe iets vergeet, maar naar aanleiding van de wedstrijd afgelopen zondag maakte hij het wel heel bont. Hij wist een van de betere receivers op het team, Noah Brown, niet bij de juiste naam te noemen.

Brown heeft inmiddels tien recepties voor 159 yards en een touchdown achter zijn naam staan. Toch krijgt Jones zijn naam maar niet goed tussen de oren geprent. Hij noemde de receiver in een interview met radiostation 105.3 The Fan Noah Wilson.

De eigenaar kreeg een vraag voorgeschoteld over Michael Gallup en begon daarna zijn verhaal” “Ik vind het prettig om te zien waar Michael nu fysiek is, maar ik weet niet of we het de volgende wedstrijd al met hem proberen. We zien wel hoe de week gaat, maar hij heeft goede dingen gedaan op het veld. Ik zeg niet dat we hem Monday Night gaan gebruiken, maar hij kan misschien iets toevoegen. I denk dat we allemaal juichen voor Wilson [Noah Brown] omdat we zien waartoe hij in staat is. Hij maakt big plays. Hij kan iedereen laten zien wat voor mooie plays hij kan maken. Onze receivers evolueren en zullen voor onze ogen uitgroeien tot een geheel.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *