Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN twee bestuurders rijker

De AFBN is sinds de Algemene Ledenvergadering van 17 september twee nieuwe bestuursleden rijker. Twee vrijwilligers van de Maastricht Wildcats werden unaniem door de ALV-leden verkozen tot het bestuur.

Maurice van Os is boekhouder, winstadviseur en ondernemer. Hij was de klokkenluider die ervoor zorgde dat de voormalig penningmeester van de AFBN op non-actief werd gesteld. Hij is tevens degene die de afgelopen periode de boeken onder handen heeft genomen.

Daarnaast werd ook oud-voorzitter Chantalle Huis van de Wildcats tot het bestuur verkozen. Huis is al sinds 2014 in diverse bestuursfuncties actief voor de Wildcats en het kan zomaar zijn dat de AFBN met haar uitverkiezing ook meteen iemand heeft binnengehaald die zich bezig gaat houden met de communicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *