Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Opnieuw twee Belgische clubs voor BNL

Aan Belgische clubs het komende seizoen geen tekort in de BNL. Het Nederlands-Belgische american footballproject kondigde gisteren de komst aan van de Ghent Gators en de Brussels Black Angels. Hiermee staat het aantal Belgische clubs nu op vier. Eerder gaven de Kasteel Nitros en de Limburg Shotguns hun commitment al aan de BNL.

Aan de andere kant van het spectrum staan de Nederlandse teams, maar daar valt momenteel nog weinig over te melden. Alleen de Amsterdam Crusaders zijn uit de kast gekomen voor seizoen 2022-2023 en op de rest van de Nederlandse teams is het nog wachten. Arnhem Falcons, Groningen Giants en Hilversum Hurricanes waren vorig seizoen deelnemer aan de BNL, maar hebben het zich met de zelfbeschreven voorwaarden moeilijk gemaakt.

Potentiële deelnemers aan de BNL zijn Tulip Bowl finalist 010 Trojans en promovendus Lightning Leiden. Wellicht een teken aan de wand: op 4 december aanstaande speelt Lightning een invitational wedstrijd op het sportpark aan de Montgomerylaan tegen Kasteel Nitros.

Wil je alles weten over de BNL en de AFBN, neem dan een abonnement op Gridiron – The Magazine. Vier keer per jaar diepgaande analyses en verhalen over de competities in binnen- en buitenland. Kijk bij de abonnementspagina voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *