Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Stoel Josh McDaniels warmt snel op in Las Vegas

Als Josh McDaniels niet uitkijkt, dan is hij nog korter hoofdcoach van de Las Vegas Raiders dan dat hij hoofdcoach was van de Denver Broncos.

Het aanvallende genie krijgt de offense van Las Vegas niet aan de praat en het team ging afgelopen zondag opnieuw onderuit. Door het 24-22 verlies tegen de Tennessee Titans, tegen een team dat dit seizoen nog niet gewonnen had, staat het team 0-3 en is eigenaar Mark Davis gefrustreerd.

Na het verlies heeft de eigenaar een hartig woordje met McDaniels gesproken achter gesloten deuren.

McDaniels staat te boek als een offensive genius. In zijn jaren als offensive coordinator bij de New England Patriots had hij de boel redelijk onder de knie. In zijn werk als hoofdcoach lijkt het hem maar niet te lukken de boel bij elkaar te houden. Zijn eerste baan als hoofdcoach –bij de Denver Broncos- was geen succes. In zijn tweede seizoen werd hij ontslagen met een 11-17 record.

De verwachtingen in Las Vegas zijn dit seizoen torenhoog. Vorig seizoen won de ploeg de eerste play-offs wedstrijd onder quarterback Derek Carr. Met de toevoeging van onder andere zijn college buddy Davante Adams, was het de verwachting dat de ploeg uit Sin City mee zou doen om te prijzen.

Momenteel zijn ze de enige ploeg op 0-3.

“We verwachten meer van onszelf,” aldus wide receiver Adams. Momenteel maakt hij nog niet het verschil bij de Raiders. Hij heeft 17 recepties in drie wedstrijden, terwijl hij twee keer zo vaak door Carr getarget wordt.

“Frustratie is prima. Het is niet het einde van de wereld om gefrustreerd te zijn. Niemand zou blij of tevreden moeten zijn met verlies, zeker als je kijkt wat voor mannen we rond hebben lopen in de kleedkamer. We zijn goed op papier en nu moet zich dat vertalen op het veld. Het is nog vroeg in het seizoen, maar we moeten nu wel bepalen wie we willen zijn als team. We moeten de frustratie omzetten in iets positiefs.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *