Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Detroit Lions in de boeken met touchdownrecord

De Detroit Lions staan dan weliswaar met 1-2 stijf onderaan in de NFC North, het team heeft wel de harten van menig american football supporter veroverd met hun optreden in ‘Hard Knocks’ en hard-nosed american football. En daar komt nog een fraaie aanvallende statistiek bij. Er gloort hoop in Motown.

De Detroit Lions zijn het seizoen begonnen door elf kwarten op rij een touchdown te scoren. Een nieuw NFL-record dat ten einde kwam toen in het vierde kwart tegen Minnesota Vikings niet meer werd gescoord. Als een resultaat ging Detroit die wedstrijd met 28-24 onderuit. De Vikings kwamen terug van een verre achterstand.

In totaal ging de streak van de Lions voor opeenvolgende kwarten met een touchdown terug naar vorig seizoen. In totaal kwam de ploeg 18 kwarten op rij tot scoren.

Met deze statistiek zal het niemand verbazen dat Detroit momenteel een van hoogst scorende aanvallen in de National Football League heeft. De formatie van Dan Campbell heeft 95 punten gescoord en is hiermee topscorer in de NFC. Kijken we naar alle teams in de NFL, dan hoeft het team uit Motown alleen de Baltimore Ravens (99) voor zich te dulden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *