Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arch Manning vliegt op highschool voorbij Peyton en Eli

Arch Manning is een high-profile speler, die op basis van zijn DNA wordt begeerd door high-profile universiteiten. Niet alleen zijn genen lijken op orde, ook zijn prestaties doen er inmiddels toe. Het neefje van Peyton en Eli Manning heeft inmiddels records van zijn ooms verbroken op Isidore Newman High.

Isidore Newman speelde gisteren tegen Pearl River. In die wedstrijd snelde Manning zich met vijf touchdown passes voorbij het record van Peyton Manning (93). In dezelfde wedstrijd verbrak Arch ook een record van zijn andere oom, Eli. Hij had 110 yards nodig om zijn record te verbreken.

Er zijn hoge verwachtingen rondom Arch Manning. Zijn beide ooms waren first overall picks in de NFL Draft. En zijn opa Archie was 51 jaar geleden tweede overall pick in de NFL Draft.

Arch Manning heeft vorig offseason zijn commitment gegeven aan de University of Texas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *