Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Baker Mayfield brengt Carolina Panthers nog geen geluk

Tijdens het offseason werd quarterback Baker Mayfield na veel vijven en zessen verscheept van de Cleveland Browns naar de Carolina Panthers. De spelverdeler viel uit de gratie bij de Browns-supporters en de ploeg schakelde door naar Deshaun Watson. De move heeft zowel de quarterback als het team nog niet gebracht waar op werd gehoopt, getuige ook het 1-3 record van de ploeg.

Na verliespartijen tegen Cleveland Browns, New York Giants en Arizona Cardinals kan Mayfield weinig goed doen voor zijn nieuwe ploeg. Mayfield gooide tot dusver maar 54,7% van zijn passes compleet. Met slechts vier touchdown passes en drie onderscheppingen presteert hij ondermaats; drie aankomende wedstrijden tegen San Francisco 49ers, L.A. Rams en Tampa Bay Buccaneers maken het publiek niet wild van enthousiasme.

Mayfield wordt ook in Carolina inmiddels uitgejouwd. De quarterback geeft aan dat hij daar tot dusver nog weinig om geeft. “Natuurlijk ben ik gefrustreerd dat we 1-3 zijn,” gaf Mayfield aan. “Maar daar houdt het wel mee op. We zijn pas vier weken onderweg. We kunnen hier zielig doen en de media over ons heen laten komen of in de kleedkamer samen zijn. Ik geef er niet zoveel om dat de supporters ons uitjouwen. Wij moeten het zelf uitzoeken en zorgen dat we winnen. Dat is alles waar ik om geef.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *