Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Aaron Rodgers: ,,Deze Europese ervaring blijft mij nog lang bij”

Green Bay Packers quarterback Aaron Rodgers heeft niets dan positiefs over voor de Engelse ervaring met zijn Green Bay Packers. “De eerste honderd-en-nog wat jaar noemden wij het Packer Nation, maar we kunnen het nu wel Packer World noemen.”

Rodgers begint zijn persconferentie met excuses aan alle supporters die naar de wedstrijd zijn gekomen. “Het was natuurlijk mooier geweest met een overwinning. We wilden hier graag een show weggeven. Maar ik wil vanuit hier graag alle supporters en mensen in Londen bedanken voor een geweldige ervaring. Sommige van onze jongens zijn nog nooit de oceaan over geweest. Ik had hele hoge verwachtingen van deze trip, maar ik moet zeggen dat zelfs die overtroffen zijn. Het was geweldig.”

“Het voelde als een thuiswedstrijd,” zegt Rodgers. Hij refereert hierbij zelfs aan het liedje ‘Roll out the barrel’, dat bij wedstrijden op Lambeau Field wordt gespeeld. Lachend: “Ik weet niet eens of Europese supporters ook maar weten wat dat is. Het verraste mij op een mooie positieve manier. Grote dank aan de supporters, het was een mooie ervaring. Excuses dat we zo uit elkaar vielen. Ik denk dat deze wedstrijd ons vanwege de ervaring nog lang bij zal blijven.”

“Ik zou zeker graag nog eens hier terug willen komen, maar dan om te winnen. Hopelijk krijgt ons team nog een keer de kans om hier terug te keren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *