Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Davante Adams verliest wedstrijd – en zijn composure

Wide receiver Davante Adams verruilde dit offseason de Green Bay Packers voor de Las Vegas Raiders om weer herenigd te worden met quarterback Derek Carr. Veel succes heeft de hereniging nog niet gebracht. De Las Vegas Raiders verloren op Monday Night Football van de Kansas City Chiefs met één punt verschil.

Alhoewel Davante Adams een belangrijke rol speelde met twee touchdown catches (3-124-2), was hij ook de schlemiel van de avond. Bij een 3th-and-1 vanaf de eigen 47-yard line wist Adams niet binnen de lijnen te blijven bij een catch en dat veranderde de hele uitkomst van de wedstrijd. Er stonden op dat moment nog 55 seconden op de klok en de Las Vegas Raiders had een 30-29 achterstand.

Een catch van Adams had de ploeg de bal op de 37-yard lijn van de Kansas City Chiefs. Dichtbij genoeg voor een game-winning field goal.

Nogal logisch dat de receiver na de wedstrijd dus liep te briesen. Hierbij liep hij pardoes na de wedstrijd een veldmedewerker van de sokken. Op social media is te zien hoe de man probeert Adams te ontlopen, maar dat de wide out beide handen uitsteekt om de man naar de grond te werken. Bij Adams kan er op dat moment geen excuses vanaf. Zonder naar de man om te kijken, verdwijnt hij in de kleedkamer (tekst gaat door na social media post).

De man in kwestie heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. De man claimt dat hij bij het voorval geblesseerd is geraakt en naar het ziekenhuis moest. Het is hiermee de tweede week op rij dat er tijdens Monday Night Football aangifte wordt gedaan tegen een speler. Vorige week was linebacker Bobby Wagner van de Seattle Seahawks de klos toen hij een streaker tegen de vlakte werkte.

Adams wist bij interviews na de wedstrijd dondersgoed dat hij fout zat: “Ik wil mij graag bij hem verontschuldigen, want dat was frustratie gemengd met het feit dat hij mij precies op dat moment voor de voeten liep. Ik had niet zo moeten reageren, maar dat is wel wat er is gebeurd, dus ik wil hem mijn excuses aanbieden.”

De receiver had er waarschijnlijk ook de pee in dat Travis Kelce van de Kansas City Chiefs wel van doorslaggevend belang was voor zijn team. Kelce ving 7 ballen voor 25 yards, maar daarvan waren er wel vier goed voor zes punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *