Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wanhopige Cardinals halen Panthers’ dissident

Gisteren werd Robbie Anderson nog weggestuurd tijdens de wedstrijd van de Carolina Panthers. Vandaag is hij verscheept naar de Arizona Cardinals om niet alleen zijn eigen carrière te herstarten. Hij moet vooral de positie van hoofdcoach Kliff Kingsbury redden.

De Cardinals presteren duidelijk niet naar verwachting. En dan gaat het vooral om de aanval. Van de verdediging werd niet veel verwacht, maar die houdt de ploeg redelijk op koers. Een verdedigende touchdown in de verlenging tegen de Raiders moest eerder de winst brengen. Gisteren tegen de Seahawks werd de enige touchdown gemaakt door de special teams na een blocked punt.

Gisteren viel ook receiver Marquise ‘Hollywood’ Brown uit met een voetblessure. Eentje die hem mogelijk de rest van het seizoen uitschakelt. En daarmee verliest de aanval van de Cardinals eigenlijk haar enige lichtpuntje. Aanstaande donderdag keert wel weer de geschorste sterreceiver DeAndre Hopkins terug. Echter, het is twee voor twaalf bij de stagnerende Cardinals, waar ook de running game van pleisters aan elkaar hangt.

Veteraan Robbie Anderson leek ooit aan te kloppen als primaire NFL-receiver, maar hij lost die belofte maar niet permanent in. Die frustratie kwam gisteren naar buiten toen de Panthers hem bij beslissende plays in de verloren wedstrijd tegen de Rams ook aan de kant hielden. Bijna een geslaagde ‘Antonio Brown-imitatie’

Verkeerde Panther gehaald?

Panthers’ coach Wilks stuurde hem weg en zal stiekem in zijn handen gniffelen dat hij zijn oud-werkgever uit Phoenix met Anderson opscheept. Wilks ging niet helemaal lekker weg bij de Cardinals en deze trade zal ook geen gunst zijn. Of Cards’ hoofdcoach Kliff Kingsbury moet iets weten wat niemand anders ziet, maar anders zijn de zesde ronde pick (2024) en zevende ronde picks (2025) zelfs te duur betaald.

Het kan nog gebeuren, maar het lijkt dat de Cardinals er meer aan hadden gehad om runningback McCaffrey los te weken bij de Panthers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *