Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sneak-peak naar Gridiron – The Magazine 1

Het zijn spannende tijden! Eind november is de beoogde launch date van het allereerste Gridiron – The Magazine, een exclusieve kwartaalglossy over American football van welgeteld 80 pagina’s. Hier is wat je in het eerste magazine kunt verwachten.

Gridiron – The Magazine belooft exclusieve en tijdloze verhalen over de Nederlandse AFBN, de Europese competities BNL en ELF en uiteraard de Amerikaanse National Football League. Benieuwd naar de abonnementsmogelijkheden?

In de eerste uitgave onder andere:

  • Een inkijkje in de zes grootste GOATs van de National Football League. Benieuwd naar welke GOATs we belichten of wil je persé dat we jouw GOAT opnemen in de selectie? Laat het ons weten via ons Twitter-kanaal;
  • What’s with the Rams? Gridiron – The Magazine was bij de Super Bowl in februari en bij de eerste twee wedstrijden van de Los Angeles Rams van dit seizoen in het SoFi Stadium. Staat hier een team dat klaar is voor een Super Bowl rerun of ontbreekt er iets in het DNA?
  • Gridiron – The Magazine was in Londen en in München om de staat van American football in Europa te meten. Ook gaan we het gesprek aan met Sebastian Stolz, de general manager van de nieuwe European League of Football-franchise Munich Ravens. Botst ELF met de ambitie van de NFL of is het juist een mooie toevoeging;
  • Review van alle NFL-rookies uit de eerste ronde die afgelopen april de NFL zijn binnen gekomen. De Draft ontleden betekent ook vooruit kijken: welke sterren staan de komende maanden in de spotlights omdat ze een prominente rol spelen in de NFL Draft 2023?
  • Thanksgiving is Football, maar waar komt die traditie vandaan en hoe ver gaat deze terug? Natuurlijk kan een overzicht van de mooiste Thanksgiving thrillers uit de geschiedenis hier niet ontbreken;
  • De necrologie van één van de grootste presentatoren aller tijden. John Madden overleed 28 december 2021. Een jaar na zijn overlijden kijkt Gridiron terug op zijn leven. Natuurlijk kan een necrologie van Madden niet zonder ook de laatste versie van zijn game Madden 23 te reviewen;
  • De AFBN heeft de inschrijvingstermijn achter de rug, dus kijken wij vooruit naar de teams en de divisies die in 2023 de Eredivisie en Eerste Divisie uitmaken. Ook kijken wij met een toonaangevende football-dino terug op zijn bewogen Nederlandse loopbaan.
  • Uiteraard nog veel meer!

Wil je een abonnement op deze fraaie kwartaaluitgave, dan ben je voor 22,95 de koning te rijk. Bestellen kan via www.gridiron.nl/abonnement! Ook is het binnenkort mogelijk om een los nummer te bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *