Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ravens’ kicker zet Russell Wilson voor schut

De meeste footballfans krijgen inmiddels terugtrekkend tandvlees van de capriolen van Russell Wilson. De quarterback van de Denver Broncos leidt een picture-perfect Instagram-leven met zijn modelvrouw, maar bakt er ondertussen op het veld helemaal niets van.

Een van zijn cheesy acties is nu op de hak genomen door Baltimore Ravens kicker Justin Tucker. Op de terugvlucht van de gewonnen wedstrijd van de Ravens tegen Tampa Bay Buccaneers zegt hij in een uitgelekte video hoe de ploeg de vlieguren naar Maryland overbrugt. “Ik heb gehoord dat Lamar Jackson ons zo meteen voor gaat in high knees,” zegt de kicker, waarna duidelijk gejoel van zijn ploeggenoten te horen is (verhaal gaat hieronder door)

De zinssnede is een verwijzing naar Russell Wilson, die deze middag verwacht wordt te spelen in de derde NFL-wedstrijd in London dit seizoen. Wilson werd vorige week door de coaching staff op de bank gehouden, omdat hij last had van zijn hamstring. De quarterback was het niet eens met die beslissing.

Toen daarom de lange transatlantische vlucht naar Londen moest worden gemaakt, deed Wilson er alles aan om op tijd fit te worden. Tijdens zijn persconferentie gaf hij aan dat hij tijdens de vlucht vier uur heeft gebruikt voor high knees en om te strekken, terwijl zijn teamgenoten lagen te slapen. De opmerking kwam de quarterback op veel hoon te staan, waaronder de steek van Justin Tucker.

Tucker memoreert zijn teamgenoten er aan het einde van het filmpje aan dat de Baltimore Ravens dit seizoen nog moeten aantreden tegen de Denver Broncos. Die wedstrijd vindt 4 december plaats. De Broncos moeten dan in het vliegtuig, want de wedstrijd vindt plaats in het M&T Bank Stadium.

Het is te hopen dat de high knees van Russell Wilson dan effect sorteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *