Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bradley Chubb rijkelijk beloond na trade deadline

Bij de NFL Trade deadline afgelopen dinsdag was linebacker Bradley Chubb één van de meer prominente namen die van team wisselde. De verdediging kreeg die avond te horen dat hij het oranje van de Denver Broncos mocht inwisselen voor het oranje-limegreen van de Miami Dolphins.

Chubb is in het laatste jaar van zijn rookiecontract en kostte de Miami Dolphins onder andere een first-round pick. De club was er dus bij gebaat de verdediger langer aan zich te binden en Dolphins general manager heeft geen gras over die missie laten groeien. Vandaag kondigt hij namelijk een contractverlenging voor Chubb aan.

De voormalig Denver Broncos-speler krijgt er vijf jaar bij en een slordige 119 miljoen dollar over het hele contract. 63,2 miljoen van die centen zijn gegarandeerd.

Chubb heeft bij de Broncos dit seizoen tot dusver 26 tackles gemaakt en 5,5 quarterback sacks. Ook veroorzaakte hij twee fumbles. Hiermee lijkt hij op de terugweg om impact te maken, nadat hij vorig seizoen acht wedstrijden miste vanwege een verstuikte enkel. Chubb heeft al een gevoelige blessuregeschiedenis: in september 2019 scheurde hij een kruisband in zijn linkerknie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *