Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Schema reveal party voor BNL morgen live bij Gridiron

Gridiron is tijdens seizoen 2022-2023 de trotse mediapartner van de BNL en dan in het bijzonder van de Nederlandse afgevaardigde, Amsterdam Crusaders. Samen met de BNL en de Belgische mediapartner AFCB (American Football Community Belgium) wordt morgen om 16.00 tijdens een live Gridiron Facebook-event het aankomende seizoenschema onthuld door middel van een loting.

Tijdens de live stream zijn de coaches en GM’s aanwezig van de verschillende teams. Na een voorbeschouwing en enkele interviews worden de balletjes geplukt, die de teams de juiste plek bij de juiste datum geven.

De BNL bestaat dit seizoen uit vijf teams: iedereen speelt tegen elkaar, eenmaal een thuiswedstrijd en eenmaal een uitwedstrijd. Het reguliere seizoen begint op 4 maart en heeft dus in totaal acht competitieronden. Tijdens de play-offs op 24 juni krijgt de #1 seed een bye voor de BNL Bowl. De #3 speelt tegen de thuisspelende #2. De finale wordt dit seizoen georganiseerd in Nederland.

Hoofdcoach Alejandro Alfarez is morgenavond vertegenwoordiger van titelverdediger Amsterdam Crusaders. Ook de nieuwe hoofdcoach van de Limburg Shotguns, Emmanuel Lewis, is terug te zien in de uitzending samen met zijn collega Olivier Beck van de Kasteel Nitros. Debutant Ghent Gators is vertegenwoordigd door Roald Piqueur en de andere debutant Brussels Black Angels door general manager Hadrien Godichal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *