Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Mysterieuze coinflip voorspelt AFC Championship Game voor New York Jets

Op internet gaat een mysterieus briefje rond van een jongen genaamd Nooner die in augustus aan de hand van een coinflip het seizoen van de New York Jets voorspelt. Iedereen doet er wat lacherig over, maar met het opgooien van een muntje heeft ‘Nooner’ tot nu toe alles goed voorspeld.

Het briefje voorspelde ook dat de New York Jets vandaag zouden winnen tegen de Buffalo Bills. Voor alle volgers was dat toch wel een reden om aan de uitslag van het dobbelspel te twijfelen. Toch kregen de dobbelstenen gelijk. New York Jets zette de Buffalo Bills zondagavond voor joker met een 20-17 overwinning. Josh Allen en Co konden met minder dan een minuut te gaan niet meer terugkomen van een last-minute fieldgoal van de Jets.

Het briefje voorspelt dat de New York Jets met een 11-6 record de play-offs halen, waarna ze in de AFC Championship Game worden uitgeschakeld.

We zijn niet goed in kansberekening, maar de kans dat een dobbelsteen negen keer op rij de goede uitslag voorspel is redelijk gering. Wellicht is het dus goed om het briefje in de gaten te houden.

Het briefje voorspelt dat het team uit de Big Apple na de bye week twee keer op rij verliest, om vervolgens vijf keer op rij te winnen. Onder deze vijf overwinningen ook een gewonnen uitwedstrijd bij Buffalo Bills.

Dat de Jets überhaupt konden winnen tegen Buffalo leek een dag geleden nog hoogst onwaarschijnlijk

Tegen de Buffalo Bills was vooral de connectie tussen quarterback Zach Wilson en wide receiver Garrett Wilson goud waard. De defensie vormde uiteindelijk de onderscheidende factor. Door het verlies gaan de Buffalo Bills naar 6-2, terwijl de Jets opklimmen naar 6-3. Met dat record staan ze nu gelijk met de Miami Dolphins (ook 6-3).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *