Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eerste magazine verschijnt 9 december; losse nummers voor €4,95

Plannen, organiseren, interviewen, opmaken: de afgelopen weken hebben wij bergen verzet om het eerste Gridiron Magazine naar de drukker te krijgen. Voor het eerste nummer hebben we ook leergeld betaalt: het verschijnt twee weken later in de brievenbus dan gepland. Op vrijdag 9 december krijgen abonnees het nummer thuisgestuurd.

De verschuiving heeft vooral te maken met onze ambitie om een heerlijk nummer op de mat te leggen. De afgelopen weken werd er dus behoorlijk wat geschrapt en herijkt. Toen we de mogelijkheid kregen om de nieuwe bondscoach van de Dutch Lions te interviewen en een eerste blik te werpen op de eerste conceptindeling van de Nederlandse AFBN Eredivisie, wisten we dat er wat meer tijd nodig was om deze exclusieve verhalen mee te nemen. Ook afgevinkt: een exclusieve perskaart voor de NFL International Game in Zuidoost-Duitsland.

Wat is ontstaan is een fantastisch mooi blad met exclusieve en hoogwaardige artikelen over de mooiste sport op aarde. We hopen dat de abonnees er net zoveel plezier aan beleven als dat wij er aan hebben beleefd om het blad te maken. We kijken er tevens naar uit om op 24 februari weer een nieuw exemplaar af te leveren, een exemplaar waarin we de feedback van jou als lezer mee kunnen nemen. Maar pak ons niet op de verschijningsdatum. Met alles dat er rond deze tijd speelt, wordt het wellicht een weekje later.

Voor liefhebbers die nog geen abonnement hebben besteld: dat kan dus nog steeds. Voor 22,95 euro heb je vier nummers in huis en een exclusief American Football Jaarboek in juni 2023 als welkomstgeschenk.

Ook is het mogelijk om het eerste nummer los te bestellen. Dat doe je hier. Het nummer wordt dan op 8 december naar je toegestuurd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *