Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Flevo Phantoms in combiteam met Lelystad Commanders voor AFBN Eredivisie

Ondanks dat de ploeg afhaakte tijdens het laatste AFBN Eredivisie-seizoen, blijft Flevo Phantoms behouden voor de Eredivisie in 2022. Voor het aankomende seizoen wordt een combinatie gezocht met de Lelystad Commanders.

Hoofdtrainer Ronald Callenbach windt er geen doekjes om: “Corona heeft onze vereniging behoorlijk hard geraakt. Veel ervaren spelers zijn gestopt. Mijn hoop is dat ze terugkeren, maar dat is niet zeker. Vandaar onze keuze om voor dit jaar met Lelystad op te trekken.”

De AFBN Eredivisie start naar verwachting in de eerste week van maart en kent de ontknoping op de eerste zondag na de Amerikaanse Independance Day. Naar verluidt komen er in het aankomende Eredivisie-seizoen zes teams in actie, die onderling een uit- en een thuiswedstrijd tegen elkaar spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *