Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Mike White revelatie New York Jets

De New York Jets lijken hun quarterback gevonden te hebben. Na het benchen van tweedejaars speler Zach Wilson gaf hoofdcoach Robert Saleh de voorkeur aan Mike White. White stelde zijn hoofdcoach niet teleur.

Want White moet de champagne hebben moeten ontkurken na zijn eerste basisplaats van 2022. De vijfdejaarsspeler (die vorig jaar al in vier wedstrijden zijn opwachting maakte) kon gisteren tegen Chicago Bears niets verkeerd doen. White gooide 78,6 procent van zijn ballen raak (22-van-28) voor 315 yards en drie touchdowns. Twee van zijn touchdown passes gingen naar rookie Garrett Wilson.

White werd in 2018 in de vijfde ronde van de NFL Draft gekozen door de Dallas Cowboys. In 2019 werd hij door de ‘Boys gewaived en opgepikt door het practice squad van de Jets.

Uiteindelijk speelden de Jets de Bears met 31-10 van de mat, waardoor ze nu op een 7-4 record staan. Hiermee staan ze derde in de spannende AFC East-divisie, waar alle teams een winning record hebben. De Jets hebben het lot in eigen hand: de komende weken moet de ploeg nog zowel tegen de Buffalo Bills als divisieleider Miami Dolphins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *