Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ravens QB Lamar Jackson gaat na nederlaag helemaal los op Twitter

Meteen na het verlies afgelopen zondag tegen de Jacksonville Jaguars is Baltimore Ravens quarterback Lamar Jackson helemaal losgegaan op Twitter tegen een fan. Jackson verwijderde de tweet na een aantal uur weer en heeft daar vervolgens een goed gesprek over gehad met zijn hoofdcoach John Harbaugh.

Na de 28-27 upset, waarbij quarterback Trevor Lawrence de wedstrijd met een two point conversion voor Jacksonville wist te winnen, werd Jackson stevig aangepakt op Twitter. Een Baltimore Ravens fan tweette: “een speler die 250 miljoen dollar gegarandeerd vraagt zoals Jackson… wedstrijden zoals deze moeten dan niet aankomen op de kicker. Laat Lamar maar lopen en investeer het geld in een beter team.”

Bij Jackson schoot de opmerking in het verkeerde keelgat en hem wordt verweten dat hij meteen een homofobe twist aan zijn reactie gaf: “Boy, shut the fuck up, y’all be capping too much on this app, motherfucker never smelt a football field, never did shit, but eat dick!!”

Hoofdcoach John Harbaugh heeft na de reactie met zijn quarterback gezeten. Hij vraagt zijn team om meteen na de wedstrijden zoveel mogelijk social media platformen te vermijden. “Social media gaat na een nederlaag nooit positief zijn, het gaat geen fijne plek zijn. Dat wordt ook weerspiegeld in Lamar’s reactie, want wat hij zei is zo ‘out of character’. Dat is is niet hoe hij praat. Dat zijn niet de woorden die hij normaal gebruikt. Ik heb hem dat nog nooit horen zeggen. Ik weet zeker dat hij, net zoals ons allemaal, momenteel gefrustreerd is over hoe we presteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *