Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Niet vergeten: ook zaterdag drie NFL wedstrijden

Of je nu een NFL-liefhebber bent of ook een Fantasy Football beroerd; het is even opletten. Vanavond worden er in de National Football League drie wedstrijden gespeeld. De dag trapt af in Minnesota, waar de Minnesota Vikings een play-offs plek kunnen bemachtigen.

De Vikings treden voor het eigen thuispubliek aan tegen Indianapolis Colts. Die wedstrijd begint om 19:00 uur. De wedstrijd gaat nagenoeg zeker tot het gaatje, want beide quarterbacks leiden de NFL dit seizoen in fourth quarterback comebacks. Kirk Cousins van de Vikes heeft er dit seizoen al zes op de naam staan, terwijl Matt Ryan zijn ploeg vijf keer teruggebracht van een achterstand in de slotfase.

De Vikings kunnen de play-offs halen bij een overwinning of een gelijkspel. Minnesota haalt sowieso de play-offs als het Detroit niet lukt om te winnen van de New York Jets.

De intense rivaliteit tussen de Baltimore Ravens en Cleveland Browns staat om 22.30 uur op het programma.

Voor nachtbrakers; de kers op de taart is vannacht om 2:30 uur de divisiekraker tussen Buffalo Bills en Miami Dolphins. De Bills kunnen een ticket naar postseason binnenharken met een overwinning. Zowel Miami als Buffalo hebben dit seizoen al vijf keer meer dan 30 punten gescoord en behoren tot de meest explosieve offenses in de NFL. De balverplaatsing verloopt vooral via het luchtruim met sterreceivers Tyreek Hill en Stephon Diggs aan weerszijden van de bal. Buffalo voegde daar afgelopen week nog een nieuwe dimensie aan toe door receiver Cole Beasley uit zijn pensioen te halen.

De Bills halen de play-offs met een overwinning of zelfs bij een gelijkspel in combinatie met een aantal resultaten op andere velden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *