Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Baltimore Ravens sluipen play-offs in; coach heeft geen idee

Voor de vierde keer in de laatste vijf seizoenen, en voor de tiende keer in 15 pogingen onder hoofdcoach John Harbaugh, hebben de Baltimore Ravens de play-offs bereikt. Alleen had de vermaarde hoofdcoach bij de persconferentie nog geen idee dat zijn ploeg het naseizoen had bereikt.

Baltimore moest op kerstavond winnen van de Atlanta Falcons. De ploeg deed dat aan de hand van backup Tyler Huntley, die Lamar Jackson vervangt tijdens het herstel van een knieblessure. De Ravens hadden gekoppeld aan een overwinning ook verliespartijen nodig van de New York Jets en de New England Patriots.

Aan een deel van de voorwaarden werd afgelopen donderdag al voldaan. De New York Jets gingen in eigen huis onder een striemend fluitconcert gebukt en verloren met 3-19 van Jacksonville Jaguars. Toen Harbaugh de pers te woord stond over de winst tegen Atlanta, kwam naar buiten dat de Patriots ook hadden verloren. De ploeg stond met 22-00 achter tegen Cincinnati Bengals en kwam terug naar 22-18, maar uiteindelijk hoestte de formatie de bal op het verkeerde moment op.

De Baltimore Ravens malen er niet om, zoals ook te zien op het gezicht van Harbaugh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *