Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brady & Bucs koersen af op showdown met Panthers

De Tampa Bay Buccaneers zijn nog steeds in controle over hun eigen toekomst. De ploeg won op eerste kerstdag in overtime van Arizona Cardinals. Lange tijd zag het er niet naar uit dat de Buccaneers de wedstrijd tegen third-string quarterback Trace McSorley gingen winnen. Quarterback Tom Brady draaide de wedstrijd in de laatste twee minuten echter om en bracht de Bucs terug van een achterstand van tien punten. Hiermee dwong hij een overtime af.

In overtime voltooide de GOAT (lees het verhaal in Gridiron The Magazine!) alle zes zijn passes en bracht hij kicker Ryan Succop in stelling voor de game-winning fieldgoal. Zodoende staat er nu volgende week zondag een gigantische showdown op het programma. De Bucs (7-8) spelen dan in het eigen Raymond James Stadion tegen Carolina Panthers (6-9). Met nog twee competitieweken te gaan is deze wedstrijd van groot belang.

Winnen de Panthers, dan nemen ze (door het onderlinge resultaat tegen Tampa Bay) de divisieleiding over en hebben ze uitstekende kaarten om het naseizoen te bereiken. Wint Tampa, dan is de ploeg verzekerd van de divisietitel en voegt Tom Brady een nieuw hoofdstuk toe aan zijn fraaie loopbaan.

De Tampa Bay Buccaneers kennen genoeg problemen en hebben als divisieleider zelfs een losing record. Tegen Arizona lukte het de ploeg drie kwarten niet om een versnelling bij te schakelen. Voor zijn game winning heroics was Brady matig. Hij gooide twee onderscheppingen en heeft er nu vier wedstrijden op rij minimaal een onderschepping gegooid. Daarnaast verloor Brady opnieuw een offensive lineman. Offensive tackle Josh Wells moest met een golfkarretje van het veld worden gereden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *