Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Vijf thuisteams bekendgemaakt van 2023 NFL International Series

De vijf NFL-teams die in 2023 een thuiswedstrijd spelen op het Europese continent zijn bekendgemaakt. De 2023 NFL International Series bestaat uit Jacksonville Jaguars, Buffalo Bills, Tennessee Titans, New England Patriots en Kansas City Chiefs.

Bovenop de vertrouwde Jacksonville Jaguars, die voor de tiende keer op rij de thuisbasis in Wembley hebben, komen ook de Buffalo Bills en de Tennessee Titans naar Londen. Kansas City Chiefs en New England Patriots doen aankomend seizoen Duitsland aan.

De Buffalo Bills en de Tennessee Titans mogen het multifunctionele (en speciaal voor de NFL gebouwde) stadion van Tottenham Hotspur in 2023 hun thuis noemen. Voor beide ploegen is het de tweede keer dat ze neerstrijken in de Engelse metropool. De Bills speelden er in 2015, de Tennessee Titans in 2018.

Van de Kansas City Chiefs en de New England Patriots weten we dat de thuiswedstrijd in Frankfurt of München plaats gaat vinden. De NFL wees in een eerder traject de NFL wedstrijden in Duitsland aan deze steden toe.

Duitsland heeft twee wedstrijden toegewezen gekregen, omdat de league aankomend seizoen niet terug kan naar het Estadio Azteca in Mexico City. Het stadion, vorig jaar nog het terrein van San Francisco 49ers – Arizona Cardinals, wordt gerenoveerd.

De volledige datums, wedstrijden en kickoff-tijden worden op een later tijdstip in het jaar bekendgemaakt bij de onthulling van het NFL-schema.

De thuisteams in de NFL International Series worden toegewezen aan de teams die in het nieuwe NFL-schema in aanmerking komen voor een negende thuiswedstrijd. Deze negende thuiswedstrijd wordt dan op neutraal terrein gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *