Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sneak peak naar Gridiron – The Magazine 2

Na een uitermate succesvol verlopen launch van Gridiron – The Magazine, is het stilletjes aan tijd om vooruit te kijken naar de tweede uitgave van deze exclusieve american football kwartaalglossy. Het liefst zet je ‘m weer op je schoorsteenmantel, zo mooi is-tie. Op 26 februari komt het tweede nummer naar verwachting uit!

Gridiron – The Magazine belooft exclusieve en tijdloze verhalen over de Nederlandse AFBN, de Europese competities BNL en ELF en uiteraard de Amerikaanse National Football League. Als je nu een abonnement afsluit ontvang je de eerstkomende vier nummers voor slechts 22,95!

In Gridiron – The Magazine deel 2 lees je onder andere:

  • Een verslag van Super Bowl LVII. Hoe zijn de teams in de finale terecht gekomen, wat viel op tijdens de finale en de dagen daarom heen en hoe beleven de inwoners van Phoenix de hele show rondom het grootste eendaagse sportevenement ter wereld?
  • Een showcase van de nieuwe lichting Hall of Fame spelers, met een doorkijkje naar de mogelijke kanshebbers voor de Class of 2024.
  • De allereerste NFL Mock Draft van de 2023 editie, die op 27 april aanstaande plaatsvindt in Kansas. Welke atleten rangschikt All22 area scout Robbert-Jan Drost het hoogst?
  • Gridiron brengt deze uitgave season reviews van de European League of American football en de AFBN Eredivisie. We praten met Nederlandse ingewijden over de toekomst van de ELF, mogelijk ook in Nederland. Daarnaast wordt elk team van de Nederlandse competitie grondig geanalyseerd;
  • De opkomst, de teloorgang en de wederopstanding van de XFL door de ogen van Dwayne ‘The Rock’ Johnson, de nieuwe eigenaar van de Extreme Football League. De league start op 18 februari en wordt een directe concurrent van de USFL;
  • Een terugblik op de ‘Immaculate Reception’ en de man die hier voor altijd aan verbonden is, de veel te vroeg overleden Pittsburgh Steelers running back Franco Harris.
  • Live verslag van de eerste open try-outs van de Dutch Lions onder leiding van de nieuwe bondscoach Fred Armstrong.
  • Uiteraard nog veel meer, waaronder ook een mooi verhaal over college football!

Wil je een abonnement op deze fraaie kwartaaluitgave, dan ben je voor 22,95 de koning te rijk. Ook is het mogelijk om het eerste nummer nog steeds los te bestellen. Mis dit stukje geschiedenis niet en zorg ervoor dat je de hele collectie straks compleet hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *