Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady opnieuw met pensioen

Tom Brady heeft vanmiddag vanaf het strand in Tampa zijn pensioen aangekondigd. Deze keer is het afscheid ‘voorgoed’. Brady wil met zijn pensioen geen drama creëren. Zoals hij zelf in zijn afscheidsvideo omschrijft, heeft hij de enige kans daarop vorig seizoen al verbruid. Brady kondigt zijn pensioen exact één jaar na zijn eerste pensioenaankondiging aan.

De 45-jarige GOAT keerde na zijn vorige aankondiging toch nog een seizoen terug bij de Tampa Bay Buccaneers, waar hij twee seizoenen geleden Super Bowl kampioen werd. De reden van de ommekeer lag waarschijnlijk in de familiaire sfeer. Afgelopen herfst scheidde hij van model Gisele Bündchen, die er voorstander van was dat manlief de shoulderpads aan de wilgen zou hangen.

In totaal won Tom Brady zeven Super Bowl ringen. Zes daarvan behaalde hij bij New England Patriots onder hoofdcoach Bill Belichick.

Brady hoeft niet te vrezen dat er een stuk van zijn inkomen wegvalt. Vorig seizoen tekende een van de beste quarterbacks aller tijden al een lucrarief televisiecontract bij FOX Sports als tv-analyticus. Brady vervangt waarschijnlijk Greg Olsen en mag daarvoor de komende tien seizoenen een lucratief salaris van 375 miljoen dollar op de rekening bijschrijven.

Brady werd in zijn loopbaan drie keer NFL MVP en verlaat de NFL als leider in zo’n beetje alle belangrijke statistische categorieën.

In Gridiron 2 een uitgebreid verhaal over de loopbaan van de quarterback. Het nummer is vanaf 27 februari verkrijgbaar. Met een abonnement valt het blad automatisch op de deurmat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *